A v B Massages

Voor een fijne en zorgzame massage

Massages


Dynamische massage

Dynamische massage (pulsen) bij deze massage wordt u heel rustig en subtiel in beweging gebracht. Eerst zachtjes en dan wat steviger, afwisselend in een mooie vloeiende beweging, wiegen, rollen en stretchen. Grotere bewegingen werken losmakend, verruimend en openend. De kleinere bewegingen werken intens door in het lichaam wat ontspanning op een diep niveau bereikt.
Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water. Kijk eens wanneer je een steen in het water gooit. Er ontstaan van uit het midden kleine golfjes die steeds groter worden. Zo werkt de dynamische massage ook, u wordt in beweging gebracht van top tot teen.  

Deze massage kan gewoon met de kleren aan.Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een zorgzame lichaamsmassage op de huid. Verschillende technieken zoals lange en volle strijkingen, zachte en afwisselende knedingen wordt met de handen en onderarmen toegepast. Ik masseer u met een warme massagemelk of olie op een holistische manier, dus niet alleen een gebied waar u eventueel klachten heeft. Deze massage ontspant u zowel lichamelijk als geestelijk en schept een oase van rust en is in principe geschikt voor iedereen om even alle drukte van de dag los te laten.  Polariteit massage

Waar leven is stroomt energie. De polariteit massage herstelt de balans in de energiehuishouding. Met mijn handen verdeel ik een teveel aan energie zodat plaatsen in het lichaam met te weinig energie weer worden gevoed. Eventuele blokkades worden verzacht of zelfs opgeheven en de balans wordt weer hersteld zodat de energie weer vrijer kan stromen.  

Deze massage kan gewoon met de kleren aan.


 

KIOM Massage

Dit is een massage die aandacht heeft voor de mens als geheel, niet alleen aan het gedeelte dat eventueel problemen geeft. Het is een combinatie van Dynamische massage, Ontspanningsmassage en Polariteit massage. Deze drie massagevormen gebruik ik omdat ze werken zowel op fysiek als energetisch niveau.


Door deze drie massages te combineren krijg je een hele fijne KIOM Massage